здравеите всички мисля да купувам кола но се колебая м/у алфа и фиат.видях една ваша тема че много пудрят колите като ги докарат и най-добре било като ги свалят от автовоза та въпроса ми е може ли някои да каже кога пристигат автовозите за някои автокъщи например варна,софия,пловдив,бургас.
Известие
Collapse
No announcement yet.
въпрос - колебая се между алфа и фиат
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от martinbs Покажи съобщениездравеите всички мисля да купувам кола но се колебая м/у алфа и фиат.видях една ваша тема че много пудрят колите като ги докарат и най-добре било като ги свалят от автовоза та въпроса ми е може ли някои да каже кога пристигат автовозите за някои автокъщи например варна,софия,пловдив,бургас.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеЗначи купуването на кола е на късмет така че ще намериш "твоята" кола.Успех.Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеЗначи купуването на кола е на късмет така че ще намериш "твоята" кола.Успех.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
Първоначално публикувано от martinbs Покажи съобщениездравеите всички мисля да купувам кола но се колебая м/у алфа и фиат.видях една ваша тема че много пудрят колите като ги докарат и най-добре било като ги свалят от автовоза та въпроса ми е може ли някои да каже кога пристигат автовозите за някои автокъщи например варна,софия,пловдив,бургас.AR 166-ex, FIAT Coupe VFD-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от castello Покажи съобщениеАко искаш по малко главоболия-ФИАТ, иначе Алфата е по-добрата кола...
Comment
Comment